placeholder

placeholder

Je hebt je aangemeld voor ons Webinar over de Verbetercheck Gevaarlijke stoffen.

Let op: het register gevaarlijke stoffen is alleen beschikbaar voor bedrijven die vallen onder de CAO Metaalbewerking en de CAO Metalektro.

Bereid je voor 

Voor een soepele deelname aan het Webinar, vragen we je om vooraf in te loggen of een account aan te vragen en vast rond te kijken in het register Gevaarlijke stoffen.

Stap 1: Account aanmaken 5xbeter

Geen lid van 5xbeter:  klik hier 5xbeter - Aanmelden, maak een account aan en log in.

Wel lid van 5xbeter: log in op  www.5xbeter.nl

Stap 2: Inloggen of account aanvragen voor register Gevaarlijke stoffen.

Om de toegang te beperken tot de bedrijven die vallen onder de CAO Metaalbewerking en de CAO Metalektro is een verificatiestap ingebouwd. Ga hiervoor naar Start register - 5xbeter

Er zijn 3 manieren van verificatie of je kunt een account aanvragen:

  1. Jouw bedrijf valt onder de CAO Metaalbewerking en is lid van Koninklijke Metaalunie: We verifiëren jouw lidmaatschap via de Koninklijke Metaalunie. Je kunt inloggen met je bondsnummer en wachtwoord van mijnmetaalunie.
  2. Jouw bedrijf valt onder de CAO Metaalbewerking en is geen lid zijn van de Koninklijke Metaalunie.
    We verifiëren jouw lidmaatschap via OOM. OOM is het scholingsadviesbureau van de sociale partners in de metaalbewerking. Je kunt inloggen met je inloggen met je inlognaam (e-mailadres) en wachtwoord van mijnOOM.
  3. Jouw bedrijf valt onder de CAO Metalektro en is lid van de FME: We verifiëren jouw lidmaatschap via FME. Je kunt inloggen met je inlognaam (e-mailadres) en wachtwoord van mijnFME.

Beschik je niet over één van bovenstaande verificatiemogelijkheden, vraag dan een account aan door een mail te sturen aan info@5xbeter.nl.